Pieter Stoeltie - Vice President, Districon Solutions APAC
"Don’t go with the flow, create your optimal one"

Na afronding van mijn studie Operations Research, ben ik in 2011 bij Districon begonnen als Supply Chain consultant. Gedurende mijn eerste jaren kreeg ik de kans om tijdens adviesprojecten voor verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren mijn theoretische kennis te gebruiken en mijn consultancy vaardigheden & SC-kennis te ontwikkelen. Dit zorgde voor een vliegende start van mijn werkzame carrière.

Later, tijdens de eerste jaren van Districon Solutions, waren mijn belangrijkste activiteiten het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte Optimalisatie en BI-oplossingen voor (internationale) bedrijven. Voorbeelden van projecten zijn netwerk- en distributie-optimalisatie, (multi-echelon) voorraadbeheer en supply chain planning.

In 2019 ben ik naar Singapore verhuisd om de Solutions afdeling in de APAC-regio te managen, met het doel om het ons derde zelfvoorzienend kantoor te maken om onze klanten in deze regio optimaal te kunnen bedienen.

Mijn voornaamste verantwoordelijkheden zijn algemeen management; business development; account- & projectmanagement en het verder ontwikkelen van het team. Alles om de kracht van optimalisatie en analytics dichter bij de Supply Chain processen te brengen.

Lees meer over mij: In the spotlight: Pieter Stoeltie

Pieter Stoeltie

Facts

  • Studeerde Econometrics aan de Universiteit van Groningen, specialisatie Operations Research
  • Houdt van reizen, wandelen, fietsen – gelukkig is Singapore de perfecte plek om de wonderen van Zuidoost-Azië te verkennen