Sebastiaan Bont - Consultant
"Duurzame flow bereiken door voorbereid te zijn op de toekomst"

Mijn passie is het verbeteren van goederen- en informatiestromen om zo een optimale flow te bereiken. Logistieke vraagstukken zoals duurzaamheid, strategie en het gebruik van nieuwe technologieën zijn onderwerpen die ik interessant vind. Hoe bedrijven flow kunnen creëren door in te spelen op toekomstige mogelijkheden is dan ook een vraag die mij telkens bezighoudt.

Ik ben analytisch ingesteld en kan mij veel nieuwe informatie snel eigen maken. Het stelt me in staat kansen te zien en resultaatgerichte beslissingen te nemen. Als consultant ben ik een zelfstarter en in teamverband ga ik graag de dialoog aan om verschillende perspectieven over verbeteringen te achterhalen en om van elkaar te leren. Ik geloof dat de flow tussen klant en adviseur goed moet zijn om een logistieke oplossing bij te laten dragen aan de doelstellingen van de organisatie. Alleen dan bereiken we het gewenste resultaat. Naast het uitvoeren van gedegen analyses hoop ik bij Districon veel te leren over de vertaalslag tussen klant en oplossing.

Facts

  • Geboren en getogen Groninger met een master in supply chain management van de rijksuniversiteit Groningen
  • Schreef zijn masterthesis over supply chain resilience, strategisch risicomanagement in (internationale) supply chains
  • Krijgt energie van het spelen van en kijken naar voetbal, fitnessen en socializen met vrienden
  • Houdt ervan om goed en lekker eten te koken, zeker in combinatie met een goede wijn