Maarten Blonk - Senior Consultant
"Your trusted advisor for optimizing flow"

Drie kernwaarden vormen voor mij de basis om klanten hun doelen te laten bereiken: sociaal, adaptief en ondersteunend. Of het nou gaat om het verbeteren van operationele processen of het uittekenen van het toekomstige distributienetwerk, ik zorg altijd dat de bedrijfs-doelen en missie onderdeel worden van mijn DNA. Geef mij een bak met data en ik zal zorgen voor een feitelijke validatie van kwalitatief verworven gegevens vanuit alle lagen van de organisatie.

Met mijn achtergrond in technische bedrijfskunde en ervaring met het adviseren van retailers en CPG-producenten, ben ik in staat inzichten uit eerdere casussen te gebruiken en snel waarde te creëren. Elke klantvraag en opdracht is verschillend, maar de doelen komen vaak overeen. Uiteindelijk blijven project fundamenten staan voor zowel het verbeteren van de bottom-line en het verhogen van de top-line. Door eindgebruikers al in een vroeg stadium te betrekken in het ontwerpen van toekomstige processen met bijbehorende technologie, is een succesvolle projectafronding gegarandeerd.

Graag help ik u om uw keten naar een hoger plan te tillen en word ik daarmee de adviseur waarop u altijd kunt terugvallen. Neem gerust contact op als u meer wilt weten, de koffie staat klaar!

Maarten Blonk

Facts

  • Master in Operations Management & Logistics, onderdeel van technische bedrijfskunde
  • 5+ jaar ervaring in Supply Chain Consulting in retail, CPG & Aviation
  • Ooit als tiener solist geworden met zweefvliegen en sindsdien nog altijd vaak in vliegtuigen te vinden
  • Sterke drang om alles in de directe omgeving te optimaliseren – tot ergernis aan toe bij het thuisfront
  • Blijvend opzoek naar de balans tussen sport, vrienden en tijdbesteding aan de leuke baan die ik vandaag de dag heb