Home » Vacancies » Medior consultant ‘Network & Mobility’ (transport & distributie)

Medior consultant ‘Network & Mobility’ (transport & distributie)

“Als jij altijd niet alleen de kortste maar ook de snelste weg weet, dan kun jij je binnen Districon doorontwikkelen tot autoriteit in dit vakgebied. Op projectbasis uiteenlopende logistieke ketenvraagstukken oplossen, van netwerkinrichting en -optimalisatie, vestigingsplaatskeuze, rit- en routeplanning, benchmarking, stadslogistiek, informatiesysteemkeuze tot en met transport- en warehouse tenderbegeleiding. Voor opdrachtgevers over de hele wereld. Met ons opleidingsprogramma “Expeditie Districon” blijf je jezelf ontwikkelen zowel op vakgebied als op persoonlijk vlak.”

Jouw carrièrereis in de supply chain en logistiek krijgt een mooi vervolg bij Districon, waarbij jij jouw kennis, ervaring en attitude als waardevolle bagage meeneemt. Niet alleen in netwerk, transport & distributie, maar ook zijn er steeds nieuwe uitdagingen op het gebied van supply chain management, warehousing, mobiliteit, duurzaamheid, organisatie en besturing.

Jouw skills zet je in voor projecten als:

 • uitzetten lange termijn supply chain strategie voor een landelijke bouwmarktketen
 • toetsen haalbaarheid van lastmile stadshub in de Randstad
 • optimaliseren van distributieroutes van een innovatieve technische groothandel
 • uitdenken van een optimaal Europees netwerk met nieuwe distributiecentra voor een winkelketen
 • implementeren van een nieuw TMS voor een wereldwijd opererend handelsbedrijf
 • maken van een business case voor outsourcing van een voorstaande fashion retailer.

Werken bij Districon

Join in! Al 45 jaar werkt Districon wereldwijd met organisaties aan de ontwikkeling en het oplossen van strategieën en vraagstukken voor integraal ketenbeheer. We genieten van uitdagingen, hoe moeilijker hoe beter en gaan voor het beste resultaat. 

Ons logistiek zenuwcentrum is het oude postkantoor van Maarssen dat we tot een sfeervol en modern kantoor hebben verbouwd. Direct naast de A2, dus goed bereikbaar. Kom je met openbaar vervoer? Station Maarssen is ongeveer 15 minuten (lekker door-)lopen.

Jij hebt in huis

Het vermogen om door te gaan tot je de juiste oplossing ziet. Je bent flexibel (gaat met enige regelmaat graag naar het buitenland en houdt van een wisselende werkplek), coacht collega’s, stuurt grote projecten aan, zet de juiste tools in, zorgt voor ontwikkeling en innovatie van onze dienstverlening en hebt commerciële voelsprieten.

Daarnaast ben je als Supply Chain Professional:

 • ambitieus; je gaat altijd voor het beste resultaat 
 • nieuwsgierig; vraagt door tot de kern van het vraagstuk
 • empathisch; je leeft je in de klant in en denkt mee vanuit zijn of haar positie
 • oplossingsgericht; je zet klantvraag om naar analyse, modellering en projectaanpak.

Als basis neem je mee:

 • Eerste werkervaring (minimaal 2 jaar) opgedaan bij bijvoorbeeld een logistiek dienstverlener, transporteur, verlader of softwareleverancier (bv. TMS). Ook als je andere relevante werkervaring hebt, zouden we graag kennismaken
 • Een afgeronde wo-opleiding Supply Chain, (Technische) Bedrijfskunde, Operations Management, Economie of Vervoerskunde
 • Uitstekende beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal.

Wat krijg jij van ons?

Je komt bij Districon terecht in een warm bad. Wel vol bruistabletten trouwens. Hard werken wisselen we af met overheerlijke lunches, vrijdagmiddagborrels, barbecues, wintersportuitjes en eens in de twee jaar met het hele bedrijf een weekend weg (uiteraard als dat weer kan en mag, maar ook online vinden we elkaar). Een goede werk-privé balans staat bij ons voorop.

En dan krijg je ook nog:

 • een marktconform salaris met de mogelijkheid door te groeien 
 • deelname aan het ontwikkelprogramma Expeditie Districon (coaching en training, o.a. consulting skills)
 • mogelijkheid vanuit huis te werken (dat was bij ons al gebruikelijk)
 • 26 vakantiedagen
 • smartphone, laptop en (indien nodig) auto.

Nieuwsgierig? Lees hoe Ronald Schoo en Jochem Pfeiffer deze functie en dit werkveld ervaren, wellicht jouw toekomstige collega's!

Solliciteren

Heb je vragen over de vacature Medior Consultant Network, & Mobility? Erwin Faber, Managing Director Districon (Advisory), beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar via 06 31 77 19 86 of e.faber@districon.com.

Of ben je er al uit en kun je niet wachten onze supply chain experts te ontmoeten? Mail dan je cv en motivatie naar jobs@districon.com. Je ontvangt binnen 3 werkdagen bericht. 

 

Dank voor de interesse, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. 


 

Afbeelding