Stageprogramma Districon, doet u ook mee?

Afbeelding
Afstuderen Olaf Witsen

Al vele jaren bieden we studenten stageplaatsen aan bij Districon. En met succes, het levert een schat aan nieuwe kennis én nieuwe collega’s! Daarnaast is het erg leuk om jonge mensen te helpen bij het (laatste) huzarenstukje van hun opleiding.

Samenwerking met universiteiten

Districon investeert al lange tijd in de relatie met universiteiten. Zowel bijdragen aan het onderwijs als deelname in wetenschappelijke programma’s. Inmiddels hebben we een mooi netwerk: Groningen, Rotterdam, Enschede, Delft, Maastricht, Tilburg en Amsterdam.

Die samenwerking levert ons toegang tot zeer verfrissende, vooruitstrevende kennis. Kennis op het gebied van innovaties, concepten en nieuwe technologieën. Onderwerpen variëren van de stadsdistributie van de toekomst, replenishment van fashion en optimalisatie van productieplanning.

Daarnaast biedt de samenwerking ons toegang tot de arbeidsmarkt van de toekomst. En ook al kunnen we niet iedereen een baan aanbieden, stuk voor stuks ontmoeten we interessante mensen die daarna starten met hun carrières.

Bedrijfscases:

Om stage nog interessanter te maken voor u, de stagiair en voor ons willen wij graag werken met actuele cases en bij voorkeur met echte data. Daarom willen we ons stageprogramma graag uitbreiden met uw inbreng. Gedurende 4-6 maanden werkt een stagiair aan uw en onze case, met begeleiding van Districon. De voordelen van het werken met stagiaires hebben we zojuist toegelicht en gelden natuurlijk ook voor u. Kortom, doe mee.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Share with: