Home » Read our latest news first! » Spotlight-bart-van-de-schraaff

In the spotlight: Bart van de Schraaff

Afbeelding

Wie ben je?

Mijn naam is Bart, ik werk als consultant binnen het team logisitics, centres and operation. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden, ofwel iets actiefs of in de natuur. Ik hou van reizen en heb een passie voor videografie. Ik ben bij Districon komen werken omdat je als consultant de mogelijkheid krijgt om in verschillende “keukens” een kijkje te nemen. Daarnaast zit er veel variatie in de projecten die ik doe, maar ook met wie je te maken krijgt tijdens deze projecten.

Mijn ervaringen

Ik ben nu iets meer dan een jaar onderdeel van het team en heb een aantal leuke projecten mogen doen voor verschillende klanten. De project variëren van process improvements, automatisering, WMS implementaties tot logistieke verhuizingen en tender trajecten. De variatie in type projecten houdt het werk voor mij uitdagend en leerzaam, maar bovenal leer je als consultant snel te schakelen en verbeter je je communicatie en people skills.

Naast het type projecten waar ik aan werk, vind ik ook dat we een geweldig team hebben, waar ik veel energie en inspiratie uit haal. Het team heeft in de breedste zin van logistiek en supply chain enorm veel kennis en ervaring, dit zorgt ervoor dat ik altijd met veel zelfvertrouwen aan een nieuw project kan starten. Als je ergens nog geen ervaring in hebt, dan is kun je deze expertise binnen het team vinden, en vertalen naar jouw projecten en dus uiteindelijk de klant. Wat ik het leukste vindt aan het team is de teamsspirit en de wil om samen te groeien en te leren, zakelijk maar ook persoonlijk.

Ik blijf me continu verbazen over het type projecten wat voorbij komt, dit houdt het uitdagend en daardoor blijf ik ontwikkelen. Daarnaast geeft het je de kans om te ontwikkelen wat je echt leuk vindt om te doen. Zelf ben ik er achter gekomen dat ik meer een generalist ben dan een specialist. Ik beschik over vrij breede logistieke ervaring binnen logistiek en supply chain, wat er voor zorgt dat ik de uitdagingen van de klant snel begrijp en daarop kan acteren.

Mijn visie voor de toekomst is om gezond en actief te blijven, mijn passie verder te ontwikkelen en samen met het team blijven leren en ontwikkelen.

Who's next?

Hierbij overhandig ik de pen aan Lynn Hoendervanger om een inspirerend stuk over haarzelf te schrijven.

Share with: