Home » Read our latest news first! » Lhistoire-se-repete-jeroen-kiks-draagt-districon-stokje-over

L’histoire se répète!: Jeroen Kiks draagt Districon stokje over

Afbeelding

Na 24 jaar verbonden te zijn geweest aan Districon, slaat managing director Jeroen Kiks vanaf 1 januari aanstaande een andere weg in. 

In 1999 is Jeroen bij Districon aan de slag gegaan als vastgoedadviseur en heeft hij met het vastgoedteam vele logistieke nieuw- en verbouwtrajecten begeleid. Daarnaast heeft hij in de jaren als interim manager diverse verandertrajecten vervuld. In 2012 nam hij het stokje van zijn voorganger over en trad hij toe tot het directieteam als medepartner. 

Nu de integratie met Royal HaskoningDHV dusdanig is gevorderd, ontstaat er voor Jeroen ruimte zich op andere zaken te gaan richten en op zijn beurt het stokje over te dragen. Erwin Faber gaat, in de rol van directeur van de adviesgroep Supply Chain & Logistics, samen met Team Districon vol energie en ambitie verder met het doorontwikkelen van de organisatie; L’histoire se répète! Vanaf januari gaat Jeroen zich als ondernemer, investeerder en bestuurder bezig houden met scale-up organisaties.

Een ding is zeker; de band met Districon zal blijven bestaan en de wegen zullen elkaar blijven kruisen. Jeroen, enorm bedankt voor bijna een kwart eeuw Districon!

Author
Share with: