Home » Read our latest news first! » Support-bij-vastleggen-van-uw-carbon-footprinting-prestatie-transport

Support bij vastleggen van uw Carbon Footprinting prestatie in transport

Afbeelding
Carbon footprint

Topsector Logistiek, Lean & Green Europe, evofenedex en TLN werken samen in het meer bekend en toegankelijk maken van Carbon Footprinting voor vervoerders en verladers, zodat dit een onderdeel wordt van de normale bedrijfsvoering. Deze doelgroep moet daarmee geholpen worden om hun CO 2 uitstoot verder te verlagen en hun logistiek te optimaliseren.

Carbon Footprinting is het toerekenen van de CO2 uitstoot van transport aan de vervoerde lading/klant, op basis van praktijk data over verbruik en vervoerde lading. Carbon Footprinting blijkt een krachtig instrument te zijn voor verladers om hun logistieke keten mee te analyseren. Voor vervoerders geeft het veel extra inzicht over de operationele performance, en hoe allerlei factoren waaronder eisen van klanten/opdrachtgevers de CO2 prestatie beter of slechter maken. 

Ben je als verlader of vervoerder geïnteresseerd in wat Carbon Footprinting voor jouw organisatie kan betekenen? Maak dan gebruik van onze support. Doorloop vrijblijvend de digitale vragenlijst en krijg op basis van je antwoorden een consult dat is toegespitst op jouw situatie. In dit gesprek vertellen wij je meer over o.a. mogelijkheden om te starten met het meten van jouw logistieke CO2 prestatie, of om lopende initiatieven naar een hoger plan te tillen. 

Deelname is kosteloos en bestaat uit het doorlopen van een vragenlijst, een Carbon footprint maturity-score en een gesprek met een van onze consultants om je op weg te helpen met je Carbon Footprint registratie. Klik hier om de vragenlijst te openen. Wil je ons direct een vraag stellen? Neem dan contact op met carbonfootprintloket@districon.com.

Share with: