search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Solutions Consultant

Wil jij werken in een sterk groeiend, ondernemend, creatief en proces denkend team? Word je enthousiast van het bedenken hoe je processen binnen een supply chain kunt verbeteren met behulp van optimalisatietools? Dan ben jij de perfecte kandidaat om ons Solutions team te komen versterken!

Wie ben je?

Je bent op zoek naar een baan waarbij je op projectbasis aansprekende (inter-)nationale klanten ondersteunt in hun besluitvorming. Je bent technisch onderlegd, werkt graag in teamverband binnen multidisciplinaire omgevingen en vindt het een uitdaging om praktische vraagstukken te vertalen naar optimalisatiemodellen. Deze modellen gebruiken we om tailor-made applicaties te ontwikkelen om de vragen van onze klanten te beantwoorden.

Wat vragen we?

  • WO opleiding Econometrie, toegepaste wiskunde, technische bedrijfskunde, informatica, Operationele Research, (Technische) Bedrijfskunde of Bedrijfswiskunde of een vergelijkbare opleiding
  • Affiniteit met supply chain en kwantitatief modelleren
  • Goede communicatieve vaardigheden en representativiteit
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Analytisch vermogen en “out of the box” denken
  • Daadkrachtige team player die op sterk uiteenlopende projecten wil werken
  • Ervaring met AIMMS is een pre

Wat bieden we?

We bieden je een plek binnen ons enthousiaste Solutions team; een plek binnen ons sterk groeiende bedrijf waar een amicale sfeer hangt. Ontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk vlak wordt gefaciliteerd door de verscheidenheid aan projecten waaraan je werkt en de teams waarin je opereert. We bieden je de vrijheid je eigen verantwoordelijkheden te nemen en initiatief tonen wordt gewaardeerd. Je hebt dan ook zelf in de hand welk pad je bewandelt.

Wat ga je doen?

Als consultant bij Solutions werk je in een team met twee of drie collega’s aan een klantvraag. Je wordt vanaf dag één betrokken in het contact met de klant, omdat het key is dat je diens bedrijfsprocessen volledig begrijpt. Vervolgens gebruik je de kennis over de processen om met je team een optimalisatiemodel te ontwikkelen waarmee de klantvraag beantwoord wordt. Het blijft voortdurend belangrijk om de vertaalslag te maken van het model naar de uitleg die een klant nodig heeft. Je bent dus constant bezig met het bruggen slaan tussen theorie en praktijk en de combinatie van beide maakt je werk afwisselend en uitdagend!

Zie jij jezelf als nieuwe aanwinst voor ons enthousiaste team?! Reageer dan op deze vacature middels een Curriculum Vitae met een korte, heldere motivatie per email naar vacatures@districon.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs