search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Privacyverklaring DISTRICON

Deze Privacyverklaring wordt gebruikt door Districon Group B.V., Districon B.V., Districon Solutions B.V., Districon Professionals B.V. en Districon & Heather Short B.V hierna elk te noemen: “DISTRICON”.

Welkom op de website van DISTRICON!

DISTRICON respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die uw ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Tijdens uw bezoek aan onze website bezoekt u mogelijk verschillende pagina´s, omdat u meer wilt weten over onze dienstverlening of omdat u benieuwd bent naar vacatures bij DISTRICON. U vraagt wellicht een kennismakingsgesprek aan of stelt een vraag via ons contactformulier. Zo kan het zijn dat u tijdens uw bezoek aan onze website verschillende gegevens achterlaat.Hieronder leggen we graag uit wanneer en waarom we bepaalde gegevens van u bewaren. Zo weet u precies waarom het bewaren van uw gegevens soms handig is, voor ons en voor uzelf.

Uw persoonsgegevens

Maakt u gebruik van de diensten van DISTRICON, bezoekt u onze website of vult u het contactformulier op onze website in, dan kunnen wij de volgende contactgegevens van u verwerken:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw functie
  • Uw zakelijke adresgegevens
  • Uw zakelijke telefoonnummer
  • Uw zakelijke e-mailadres
  • Uw Curriculum Vitae (alleen bij werving en selectie, zowel voor DISTRICON als onze opdrachtgevers)  
  • Uw IP-adres (alleen bij uw bezoek aan onze website)

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben gekregen. Deze doeleinden betreffen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of uitnodigingen voor bijeenkomsten
  • Meldingen via social media
  • Contact opnemen via telefoon of e-mail indien om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Informeren over wijzigingen van onze diensten en producten 

Geautomatiseerde besluitvorming

DISTRICON neemt geen op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van DISTRICON) tussen zit.

Waarom hebben wij uw persoonsgegevens nodig?

DISTRICON bewaart uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen, omdat u DISTRICON een opdracht tot een advies of project heeft gegeven of omdat u zelf een verzoek tot contact heeft verstuurd via het contactformulier.

Hoe lang bewaart DISTRICON uw gegevens?

DISTRICON bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende gegevenscategorie:

  • Persoonsgegevens > 90 dagen na beĆ«indigen van samenwerking > Administratieve doeleinden 

Maakt u binnen een jaar na uw contactverzoek geen gebruik van onze diensten? Dan worden uw gegevens automatisch verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

DISTRICON verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. DISTRICON blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Waarom houden wij gegevens van uw bezoek aan onze website bij?

Op de website www.districon.com worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van DISTRICON of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe uw onze website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Google Analytics

DISTRICON gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe www.districon.nl wordt gebruikt. De informatie die dit oplevert, wordt samen met uw IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website te kunnen verstrekken en om haar adverteerders te kunnen informeren over de effectiviteit van hun campagnes. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. DISTRICON heeft hier geen invloed op. DISTRICON geeft Google geen toestemming om Analytics-informatie die www.districon.com oplevert, te gebruiken voor andere Google-diensten.

Social media buttons

Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Voor deze buttons wordt gebruik gemaakt van cookies van de betrokken social media kanalen, zodat ze u herkennen als u onze pagina wilt volgen op social media of onze producten wilt delen. Voor de cookies die deze social media kanalen plaatsen voor advertentiedoeleinden, adviseren wij u de privacyverklaringen van de social media kanalen te lezen.

Gegevens inzien, aanpassen op verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door DISTRICON en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@districon.nl.Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt uw de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Beveiligen

DISTRICON  neemt de bescherming van uw gegevens serieus. We nemen maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van DISTRICON maakt gebruik van een SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Klacht

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Krijgt u de indruk dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd, zijn er aanwijzingen van misbruik of wilt u graag meer weten over de beveiliging van de door DISTRICON verzamelde persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via info@districon.nl. Wij kijken graag samen met u naar een mogelijke oplossing.Bent u niet tevreden over de wijze waarop DISTRICON met uw persoonsgegevens omgaat? Dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.www.districon.com is een website van DISTRICON.Heeft u vragen over deze privacyverklaring? Dan beantwoorden wij deze graag voor u. U kunt ons hierover bereiken via het telefoonnummer 0346 – 581 681 of stel uw vraag via info@districon.nl.

DISTRICON

Raadhuisstraat 32 – 34, 3603 AW MAARSSEN 

Postbus 188, 3600 AD MAARSSEN